Градоначалникот Блерим Беџети оствари средба со амбасадорот на Република Унгарија во Скопје

Градоначалникот Блерим Беџети оствари средба со амбасадорот на Република Унгарија во Скопје

Градоначалникот Блерим Беџети беше домаќин на амбасадорот на Република Унгарија во Скопје, неговата екселенција г. Андрас Клајн На оваа средба градоначалникот на амбасадорот му ја презентираше состојбата на општина Сарај а главна тема на разговор...

More info