⚽️🏀🎾 Градот Скопје започнува со реконструкција на 6 спортски терени во рекреативниот центар Сарај.

⚽️🏀🎾 Градот Скопје започнува со реконструкција на 6 спортски терени во рекреативниот центар Сарај.

Денеска градоначалникот г. Блерим Беџети заедно со градоначалникот на град Скопје, г-ѓа. Данела Арсовска, директорот на ЈП Улици и патишта г. Саид Саиди и директорот на Паркови и зеленило г. Зухејр Реџепи одблиску извршуват увид на почетокот на...

More info