🎒🚸 Дојде септември

🎒🚸 Дојде септември

Денеска беше одбележан 1 септември, „Првиот училишен ден“. Овој ден им донесе насмевки на сите ученици, наставници и родители. За да му даде уште поголема хармонија на овој ден, Градоначалникот на општина Сарај, г. Блерим Беџети заедно со други...

More info