Нов проект за прекугранична соработка финансиран од ЕУ! 🇪🇺

Нов проект за прекугранична соработка финансиран од ЕУ! 🇪🇺

Започнуваме со нашиот 2-годишен проект во партнерство помеѓу Општина Сарај, Општина Лебане (Србија) и Институтот ЗИП, гордо поддржан од Европската Унија, проект кој има за цел да го подобри туристичкото искуство и да создадe одржливи туристички...

More info