Секретарот на општина Сарај г-дин Имер Дервиши беше присутен на Буриморскиот Фолклорен Фестивал „ДУФЛА 2023“.

Секретарот на општина Сарај г-дин Имер Дервиши беше присутен на Буриморскиот Фолклорен Фестивал „ДУФЛА 2023“.

Дуфла, го одбележа осмото по ред издание на овој натпреварувачки фестивал од меѓународна вредност, на кој беа присутни и многу културно-уметнички друштва од странски земји. Во својот говор, секретарот на Општината, г-дин Имер Дервиши, како...

More info