Kryetari Murati uronë qytetarët për Fitër Bajram

Kryetari Murati uronë qytetarët për Fitër Bajram

Kryetari I Komunës z.Bekim Murati të gjith qytetarëve të kësaj Komune ju uronë festën e Fitër Bajramit. Me këtë rastë ai të gjith qytetarëve, banorë të Komunës së Sarajit  ju dëshironë harmoni, begati, mirqenjie në familjet e tyre.

“Më lejoni që në emër të Komunës së Sarajit, administratës komunale  dhe në emrin tim personal juve qytetarë t’u a urojë festen e Fitër-Bajramit,  me dëshirën që në vendin tonë të mbretërojë  paqja, harmonia, dashuria dhe perspektiva”, thuhet në telegramin e Kryetarit të Komunës së Sarajit.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}