Pensionimi i Kolegut tonë z.Adnan Saraqini

Pensionimi i Kolegut tonë z.Adnan Saraqini
Me rastin e pensionimit dhe ditës së ditëlindjes së kolegut tonë z. Adnan Saraqini, sot kryetari z.Blerim Bexheti së bashku me administratën e komunës së Sarajit i uruan këtë ditë të rëndësishme, duke i dëshiruar shëndet dhe gjitha të mirat në jetë.
z.Saraqini i shërbeu komunës tonë në fushën e urbanizmit 27 vite me radhë dhe e falënderojmë për kontributin e tij gjatë kësaj periudhe.