✅Përfundon rikonstruimi fasadës dhe dritareve në shkollën fillore Dituria – Saraj

✅Përfundon rikonstruimi fasadës dhe dritareve në shkollën fillore Dituria – Saraj
Kyetari i komunës së Sarajit z. Blerim Bexheti sot bashkë me ministrin për arsim dhe shkencë z. Jeton Shaqiri dhe drejtorin e SH.F Dituria z. Zeko Abazi inspektuan nga afër punimet që janë kryer për rikonstruimiin e tërësishëm të fasadës dhe dritareve të objektit të shkollës fillore.
🚧Vlera e punimeve është 16.152.493 den dhe është finansuar me mjete nga MASH në kuadër të projektit 145 Salla Sportive dhe kjo do të ndihmojë dukshëm në kursimin e energjisë për nxemje të objektit.