Sot me 13 Shtator 2023, shkolla fillore komunale “Përparimi” – Krushopek, kremtoi përvjetorin e shkollës.

Sot me 13 Shtator 2023, shkolla fillore komunale “Përparimi” – Krushopek, kremtoi përvjetorin e shkollës.

Në këtë event ishte i ftuar përfaqësuesi i njësisë për arsim pranë komunës së Sarajit z. Fari Rexhepi, me çrast ju drejtua të pranishmëve me fjalim përshëndetës dhe ndau mirënjohje për veteranët e arsimit nga ky vendbanim.