Miranda Rameti emërohet ushtruese detyre – drejtor i Ndërmarjes Publike Komunale

Miranda Rameti emërohet ushtruese detyre – drejtor i Ndërmarjes Publike Komunale

Kryetari i komunës së Sarajit z. Blerim Bexheti sot emëroi znj. Miranda Rameti si ushtruesе detyre – drejtor i Ndërmarjes Publike Komunale Saraj.

Në historikun e NPK-së, Miranda është femra e parë që do të drejtojë këtë ndërmarje dhe është kuadër i përgaditur mirë me përvojë pune në komunën e Sarajit.

I dëshirojmë shëndet dhe suksese në vendin e punës.