⚽️🏀🎾 Qyteti i Shkupitt fillon me rikonstruimin e 6 fushave të sportit në qendrën rekreative Saraj.

⚽️🏀🎾 Qyteti i Shkupitt fillon me rikonstruimin e 6 fushave të sportit në qendrën rekreative Saraj.
Sot kryetari z. Blerim Bexheti bashkë me Kryetaren e qytetit të Shkupit znj. Danella Arsovska, drejtorin e N.P Rrugë dhe rrugica z. Said Saidi dhe drejtorin e Parqeve dhe Gjelbrimeve z. Zuhejr Rexhepi inspektuan nga afër fillimin e punimeve për rekonstruimin e gjashtë fushave të sportit në qendrën rekreative edhe atë: tre fusha për futboll, dy për basketboll dhe një për tenis me sipërfaqe gjithsej prej 4000 m2.
🍀 Gjithashtu i shikuan nga afër edhe punimet që po zhvillohen nga Parqe dhe Gjelbrime për ndërtimin e hapësirës së gjelbërt afër objektit të komunës së Sarajit.