đŸ‘Ș PĂ«rfundon ndĂ«rtimi i kĂ«ndit tĂ« lojĂ«rave pĂ«r fĂ«mijĂ« nĂ« RadushĂ«

đŸ‘Ș PĂ«rfundon ndĂ«rtimi i kĂ«ndit tĂ« lojĂ«rave pĂ«r fĂ«mijĂ« nĂ« RadushĂ«
Nga bashkĂ«punimi i suksesshmĂ«m mes KomunĂ«s sĂ« Sarajit, Fondacionit pĂ«r Nisma Arsimore dhe Kulturore “HAP PAS HAPI” dhe Fondacionit “ALBIZ” pĂ«rfunduan punimet pĂ«r ndĂ«rtimin e njĂ« kĂ«ndi tĂ« ri tĂ« lojĂ«rave pĂ«r fĂ«mijĂ« nĂ« oborin e shkollĂ«s fillore Faik Konica.
Komuna e Sarajit do të ngelet përkrahës e ideve dhe projekteve që krijohen për të mirën e fëmijëve duke krijuar kushte për aktivitete sportive dhe rekreim.