🤝 Komuna e Sarajit dhe Komuna e Çairit nënshkruajnë marëveshje binjakëzimi me Komunen L-Isla të Maltës.

🤝 Komuna e Sarajit  dhe Komuna e Çairit nënshkruajnë marëveshje binjakëzimi me Komunen L-Isla të Maltës.
🤝 Komuna e Sarajit dhe Komuna e Çairit nënshkruajnë marëveshje binjakëzimi me Komunen L-Isla të Maltës.
Sot kryetari z.Blerim Bexheti bashkë me kryetarin e Çairit z. Visar Ganiu nënshkruajtën marrëveshjen e binjakëzimit me z. Klive Pulis, kryetarin e komunës L-Isla të Maltës, komunë kjo me vlera dhe traditë europiane, vlera që do të shërbejnë dukshëm në rrugëtimin tonë drejt Bashkimit Europian.
📄 Marveshja e binjakëzimit vjen si rezultat i bashkëpunimit të sukseshëm që ne si komunë e kemi filluar muaj më parë me ekipet tona administrative dhe kjo marrëveshje synon thellimin e bashkëpunimit duke ndarë një interes të përbashkët në operacionet e përbashkëta në projekte në fushën e zhvillimit lokal, efikasitetit energjetik, cilësisë së shërbimeve lokale, sociale, rinisë, sportit dhe arsimit.