🤝 Komuna e Sarajit nënshkruan Marrëveshje bashkëpunimi me Komunën Rochester Hills nga SHBA.

🤝 Komuna e Sarajit nënshkruan Marrëveshje bashkëpunimi me Komunën Rochester Hills nga SHBA.
📄Marrëveshja për Partneritet që Kryetari z.Blerim Bexheti nënshkruajti bashkë me Kryetarin e Komunës Rochester Hills, z. Bryan Barnett parashikon një paketë gjithëpërfshirëse dhe efektive të mbështetjes për të dyja palët si pjesë e vetëqeverisjes lokale, e cila fokusohet në mbështetjen e zhvillimit të lidershipit të fortë dhe efektiv politik dhe ekzekutiv, inkurajimin e efikasitetit, produktivitetit dhe inovacionit, mbështetjen e ndërsjellë të kryetarëve të komunave dhe ndarjen e përvojave të mira.
👉Partneriteti midis qytetit të Rochester Hills dhe Komunës së Sarajit do të bëhet përmes shkëmbimit të vazhdueshëm të informacioneve, takimeve të rregullta dhe zbatimit të programeve dhe projekteve të përbashkëta.