KOMUNA E SARAJIT SOT SHËNON 26 VJETORIN Е SUKSESIT DHE TË PËRPJEKJES MAKSIMALE PËR PËRMIRSIMIN E KUSHTEVE PËR BANORËT E SAJ.

KOMUNA E SARAJIT SOT SHËNON 26 VJETORIN Е SUKSESIT DHE TË PËRPJEKJES MAKSIMALE PËR PËRMIRSIMIN E KUSHTEVE PËR BANORËT E SAJ.
Falë egzistimit dhe funksionimit të Komunës së Sarajit jeta e qytetarëve të saj po përmirësohet vazhdimisht.
Rrugët, rrugicat, shkollat, objektet shëndetsore, fushat sportive, pastrimi publik, ndiçimi publik, parqet dhe infrastruktura tjetër e nevojshme komunale për qytetarët janë pjesë e pandashme e aktiviteteve tona.
Jemi krenar me të arriturat tona dhe jemi në përpjekje të vazhdueshme për ngritjen e standardit të qytetarëve në çdo fushë të jetës.
Gjithashtu sot shfrytëzuam rastin që ti urojmë pensionimin kolegut tonë Tenzi Beluli i cili që nga themelimi i shërbeu komunës me të gjitha kapacitet e tij. Falenderojmë kolegun për kontribut e tij dhe I dëshirojmë së pari shëndet dhe gjitha të mirat në këtë pjesë të jetës.
Urime dita e Komunës së Sarajit na prift e mbara, Zoti mbarësi e begati për të gjithë ne.