Kryetari z.Blerim Bexheti bashkë me Kryetaren e Qytetit të Shkupit znj. Danella Arsovska dhe Drejtorin е N.P Parqe dhe Gjelbrime z. Zuhejr Rexhepi, vizituan vendbanimin Sfillare e Epërme

Kryetari z.Blerim Bexheti bashkë me Kryetaren e Qytetit të Shkupit znj. Danella Arsovska dhe Drejtorin е N.P Parqe dhe Gjelbrime z. Zuhejr Rexhepi, vizituan vendbanimin Sfillare e Epërme
🚰 Sot Kryetari z.Blerim Bexheti bashkë me Kryetaren e Qytetit të Shkupit znj. Danella Arsovska dhe Drejtorin е N.P Parqe dhe Gjelbrime z. Zuhejr Rexhepi, vizituan vendbanimin Sfillare e Epërme për të verifikuar bashkë me banorët funksionimin e ujsjellësit, problem ky që ka tanguar gjatë kohë banorët e këtij vendbanimi.
Gjithashtu z. Bexheti bashkë me Kryetaren e Qytetit të Shkupit kishin mundësinë të ndëgjojnë shqetësimet dhe idetë e banorëve për të gjetur zgjidhje për problemet me të cilat përballen vendbanimet tona
Ne jemi të përkushtuar që të punojmë bashkarisht me të gjithë ju për të ofruar kushte për jetë më cilësore në të gjithë komunën tonë.