Sot Kryetari z.Blerim Bexheti kishte kënaqësin e veçantë për të njohur dy nxënës nga SHF Bajram Shabani, 🏃Lina Iseni – kampione e Atletikës në nivel Republikan dhe 📚 Amar Sulejmani – kampion në garat e diturisë në nivel të Qytetit të Shkupit

Sot Kryetari z.Blerim Bexheti kishte kënaqësin e veçantë për të njohur dy nxënës nga SHF Bajram Shabani, 🏃Lina Iseni – kampione  e Atletikës në nivel Republikan dhe 📚 Amar Sulejmani – kampion në garat e diturisë në nivel të Qytetit të Shkupit
Sot Kryetari z.Blerim Bexheti kishte kënaqësin e veçantë për të njohur dy nxënës nga SHF Bajram Shabani, 🏃Lina Iseni – kampione e Atletikës në nivel Republikan dhe 📚 Amar Sulejmani – kampion në garat e diturisë në nivel të Qytetit të Shkupit, që i kanë sjellë nder komunës tonë me të ariturat e tyre.
Gjithashtu Kryetari shprehu që është nder që si institucion Komunë kemi mundësinë që të shpërblejmë këta nxënës për të arriturat e tyre dhe për të motivuar ata të vazhdojnë rrugën e suksesit. si dhe për të përcjellur mirënjohjet tona deri tek mësimdhënësit për meritat e tyre.
Lina Isenit dhe Amar Sulejmanit ju shpreh urimet më të përzemërta për sukseset e jashtëzakonshme. Përkushtimi, puna dhe pasioni i tyre nuk kanë kaluar pa u vënë re dhe të gjithë jemi krenar për arritjet e tyre.