30 vjetori i rënies së Dëshmorit të Kombit Halil Latifi

30 vjetori i rënies së Dëshmorit të Kombit Halil Latifi
Me rastin e 30 vjetorit të rënies së Dëshmorit të Kombit Halil Latifi, sot në hapësirat e komunës së Sarajit u mbajt tryezë shkencore, ku morën pjesë familjarë, bashkëveprimtarë dhe profesor universitar të cilët kujtuan veprimtarinë dhe kontributin e jashtëzakonshëm të Halil Latifit për kauzën kombëtare.
🎥Tryezën shkencore mund ta ndiqni në linkun më poshtë:
Gjithashtu me rastin e shënimit të 30 vjetorit sot nderuam bustin e Dëshmorit Kombëtar, si dhe u bë shpalosja e tabelës së rrugës në vendbanimin Gërçec, e cila sot mban emrin Halil Latifi.