Asfaltohet rruga lokale në Saraj

Në, vendbanimin Saraj, u bë përurimi I asfaltimit të një rruge. Projekti tërësishtë është mbështetur dhe realizuar nga Komuna e Sarajit, I cili është në gjatësi prej 1 kilometër dhe kap vlerën reth 6 milion denar.

Kryetari I kësaj komune Bekim Murati tha se pasi që në këtë lagje të Sarajit bëmë kanalizimin fekal, vlersuam si nevojë të domosdoshme edhe asfaltimin, pasi që gjatë punimeve u dëmtua shumë.

Me fillimin e sezonit pranverorë, Komuna e Sarajit ka filluar aktivitete e saja në infrastruktur edhe atë asfaltimin dhe meremtimin e disa rrugëve në teritor të Komunës.  Ishte vlersim se kjo rrugë duhet të asfaltohet, pasi që gjatë punimeve  për instalimin e sistemit të kanalizimit u shkatërua dhe tani më u asfaltua dhe u zgjidh një problem e banorëve të kësaj lagje të Sarajit. Vlera e përgjithshme e këtij investimi është 6 milion denarë, investim I tërësishëm nga buxheti I Komunës, ndërsa është në gjatësi prej një kilometër”, dekalroi Kryetari I Komunës Bekim Murati.

Nga, Komuna e Sarajit bënë të ditur se në përfundim e sipër është edhe asfaltimi I rrugës kryesore në Arnaqi të Poshtme dhe meremetimi I rrugës kryesore në venbanimin Bojanë, si dhe së shpejti pritet të fillojë realizimi I projektit për shtruarjen e pllakave të bekatonit të 20 rrugëve locale nëpër vendbanime të ndryshme.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}