Dauti-Komerc ka filluar me zgjerimin, gjegjësisht ndërtimin e hapësirave të reja për magazina dhe industri ushqimore.

Dauti-Komerc ka filluar me zgjerimin, gjegjësisht ndërtimin e hapësirave të reja për magazina dhe industri ushqimore.
🏗️Kryetari i komunës së Sarajit z.Blerim Bexheti sot u shpreh i lumtur dhe ndau lajmin që kompania Dauti-Komerc ka filluar me zgjerimin, gjegjësisht ndërtimin e hapësirave të reja për magazina dhe industri ushqimore.
📈Ky investim që premton vende të reja pune, risi dhe prosperitet për të gjithë, po ndikon që zona industriale në komunën tonë të zhvillohet me intensitet të lartë dhe e ardhmja për komunitetin tonë duket më e ndritshme se kurrë.
👉Kryetari në fjalimin e tij u shpreh që do të punojë ngushtë për të siguruar që zhvillimi i tyre t’i përmbahet standardeve më të larta mjedisore dhe infrastrukturore.

default