Festivalin kompetetiv folklorik burimorë ndërkombëtar “DUFLLA 2022”

Festivalin kompetetiv folklorik burimorë ndërkombëtar “DUFLLA 2022”
Sonte Kryetari z.Blerim Bexheti ishte prezent në Festivalin kompetetiv folklorik burimorë ndërkombëtar “DUFLLA 2022”
Ky festival është i shtati me radhë dhe na mundëson që të njifemi nga afër me vlerat kulturore, artistike, folklorin, dhe traditat nga Shoqnit kulturore artistike, të cilët me programet e tyre përfaqësojnë shtetet si Rumania, Shqipëria, Kosova, Bugaria, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina.
Komuna e Sarajit do të përkrah gjithmonë festivale të tilla ku promovohen vlerat tona kulturore artistike, ndërsa ne njifemi me ato të vendeve tjera.
Kryetari ju dëshiroj të gjithëve suksese në performansat e tyre dhe ju uroj që të fitojnë më të mirët.