Filmi artistik nga Kosova, “Zgjoi” (Hive) me regji të Blerta Bashollit, në të cilin rolin kryesor luan Yllka Gashi është futur në listën e ngushtë për nominim për çmimin prestigjioz Oscar.

Filmi artistik nga Kosova, “Zgjoi” (Hive) me regji të Blerta Bashollit, në të cilin rolin kryesor luan Yllka Gashi është futur në listën e ngushtë për nominim për çmimin prestigjioz Oscar.

Ndjehemi shumë krenar për të ariturat e filmit dhe ju dëshirojmë shumë suksese në nominimet e radhës.