Gëzuar vitin e Ri 2010

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti të gjithë banorëve të Sarajit ua uron vitin e Ri 2010, duke iu uruar shëndet, dashuri dhe me shpres që ky vit të jetë vit i sukseseve dhe realizimit të ëndrave të tyre.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}