Gëzuar vitin e Ri , 2011

Kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti dhe stafi i tij  të gjitha qytetarëve të Komunës së Sarajit  ua uron vitin e ri 2011, duke ju dëshiruar shëndet lumturi dhe gjitha të mirat,me shpres që viti 2011 të  sjellë  gëzime, shëndet, dhe suksese në familjet e tyre. 

 

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}