Hapet zyrra për punë Sociale në Komunën e Sarajit

Hapet zyrra për punë Sociale në Komunën e Sarajit
Sot Kryetari Blerim Bexheti bashkë me Drejtorin për punë Sociale – qendra Shkup Liridon Baftiu bën edhe zyrtarisht hapjen e një sporteli për punë sociale në ambientet e zyrës së vendit në Komunën e Sarajit.
Kjo qendër do të jet e hapur çdo ditë pune nga ora 09:00 deri 14:00 dhe do tju mundësoj banorëve të komunës së Sarajit që ti kryejn shërbimet sociale më afër dhe në afat më të shkurt kohor
Njëherit falenderojm edhe drejtorin për angazhimin dhe kontribitin e tij në hapjen e kësaj qendre.