Iftar i përbashkët i komunës së Sarajit dhe Myftinis së Shkupit

Iftar i përbashkët i komunës së Sarajit dhe Myftinis së Shkupit

Iftar i përbashkët i komunës së Sarajit dhe Myftinis së Shkupit

Komuna e Saraji në bashkëpunim me Myftinin e Shkupit, në mënyrë tradicionale shtrojnë iftar të përbashkët gjatë muajt të shenjtë të Ramazanit.
Në këtë iftar mori pjesë edhe kreu i BFI-së Sulejman Rexhepi, me të gjithë imamët e vendbanimeve të komunës së Sarajit.

Me ftesë të kreut të komunës së Sarajit Blerim Bexhetit, ishin edhe Musa Xhaferi, Nevzat Bejta, Izet Mexhiti dhe kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu.

Gjatë Iftarit të pranishmit bashkëbiseduan për thellimin e bashkëpunimit institucional mes tyre për një shoqëri më të shëndoshë si në aspektin fetar ashtu edhe në atë kombëtarë.