Iftar me këshilltarët e BDI-së nga Komuna e Sarajit dhe Qyteti i Shkupit.

Iftar me këshilltarët e BDI-së nga Komuna e Sarajit dhe Qyteti i Shkupit.

Sot Kryetari Z.Blerim Bexheti kishte iftar te perbashket me Keshilltaret nga Komuna e Sarajit