Ju dëshiroj një vit të mbarë dhe të mbushur plot lumturi, shëndet dhe dashuri për te gjithë ju dhe familjet tuaja.

Ju dëshiroj një vit të mbarë dhe të mbushur plot lumturi, shëndet dhe dashuri për te gjithë ju dhe familjet tuaja.

Ви посакувам берикетна година полна со среќа, здравје и љубов за сите вас и вашите семејства.
I wish you a happy year full of happiness, health and love for all you and your families.