Komuna e Sarajit dhe Myftinia e Shkupit shtrojnë Iftar të përbashkët

Komuna e Sarajit dhe Myftinia e Shkupit shtrojnë Iftar të përbashkët

 

Komuna e Sarajit dhe Myftinia e Shkupit kanë shtruar iftar të përbashkët. Në këtë iftar ishin të pranishëm kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, kryetari i BFI-së Sulejman Rexhepi, nënkryetari i BFI të Sërbisë Nexhbedin Saqipi, myftiu i Shkupit Qenan Ismaili, myftiu i Gostivarit Shaqir Fetahu, kryetrari i Kuvendit të BFI-së Fadil Ramadani dhe të gjithë hoxhallarët nga të gjitha vendbanimet e Sarajit, përfshi edhe Nerezin dhe Nigishtanin.

Iftaret e këtilla mes Komunës së Sarajit dhe Myftinisë së Shkupit janë tradicional dhe shtrohen çdoher gjat muajit të shejntë të Ramazanit. (/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}