Komuna e Sarajit investime në çdo fshat

Komuna e Sarajit ka intensifikuar punimet e saja në zhvillimin e infrastrukturës rrugore. Zyrtarët e Komunës thonë se në çdo vendbanim kanë realizuar nga një project, mvarësishtë nga kërkesa e cila ka qenë e banorëve lokal. Ata sot bënë përurimin e njërruge në vendbanimin Llaskarcë e cila ishte e shtruara me pllaka të bekatonit, një sipërfaqe prej 1200 metra katror dhe që kapë vlerën prej 1 milion e treqind mij denar. Kryetari i komunës Bekim Murati thotë se atë që e kemi premtuar gjatë zgjedhjeve po e realizojmë.

“Bëhet fjalë për një investim prej 1200 metra katrorë me pllaka të bekatonit, investim I tërsishëm i Komunës së Sarajit. Konformë planit vjetor në Komunën e Sarajit vazhdojnë projektet tjera të cilat kanë përqëllim përmisimin e infrastrukturës rrugore dhe nëntoksore. Plani dhe intenca e Komunës së Sarajit dhe administratës Komunale është që deri në përfundim të këtij mandate të realizohet nga një project në çdo venbanim, gjë të cilën e kemi premtuar në fushata zgjedhore”, deklaroi Bekim Murati Kryetar I Komunës së Sarajit.

Nga, kjo Komunë gjith ashtu thanë se gjatë këtij sezoni me pllak të bekatonit do të shtrohen edhe disa rrugë dhe rrugica në vendbanimet e Komunës së sarajit, mvarësishtë kërkesave të qytetarëve.

Ata përmendën se deri më tani kanë përfunduar me asfaltimin e rrugës Bojanë-Kopanic, rrugës në Rashçe si dhe në vendabnimin Lubin.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}