Komuna e Sarajit ju uron festën e Kurban Bajramit, duke dëshiruar që të keni shëndet, mirëqenie dhe harmoni në familjet tuaja.

Komuna e Sarajit ju uron festën e Kurban Bajramit, duke dëshiruar që të keni shëndet, mirëqenie dhe harmoni në familjet tuaja.
Të nderuar besimtarë,
Komuna e Sarajit ju uron festën e Kurban Bajramit, duke dëshiruar që të keni shëndet, mirëqenie dhe harmoni në familjet tuaja.
Gëzuar Kurban Bajramin!