Komuna e Sarajit sot me 13.12.2021 shënon 25 Vjetorin Jubilar të suksesit dhe të përpjekjes maksimale për përmirsimin e kushteve për qytetarët e sajë.

Komuna e Sarajit sot me 13.12.2021 shënon 25 Vjetorin Jubilar të suksesit dhe të përpjekjes maksimale për përmirsimin e kushteve për qytetarët e sajë.

Falë egzistimit dhe funksionimit të Komunës së Sarajit jeta e qytetarëve të saj po përmirësohet vazhdimisht.
Rrugët, rrugicat, shkollat, objektet shëndetsore, palestrat sportive, pastrim publik, ndiçimi publik, parqet dhe infrastruktura tjetër e nevojshme komunale për qytetarët janë pjesë e pandashme e aktiviteteve tona.
Jemi krenar me të arriturat tona dhe jemi në përpjekje të vazhdueshme për ngritjen e standardit të qytetarëve në çdo fushë të jetës.
Urime dita e Komunës së Sarajit na prift e mbara, Zoti mbarësi e begati për të gjithë ne.