Komuna e Sarajit, sponzor gjeneral I KF “Saraj”

Komuna e Sarajit ka nënshkruar një memorandum për bashkpunim me Klubin Futbollistik “Saraj”. Në bazë të këtij memorandum Komuna e Sarajit bëhet mbështetës dhe sponzor gjeneral I KF “Saraj”.

Komuna e Sarajit çdoher ka mbështetur aktivitetet sportive për zhvillimin e rinisë së kësaj ane, një gjë të tillë e vërteton edhe akti I nënshkrimit të këtij memorandum. Ggjith ashtu Komuna ka përkrahur edhe aktivitete tjera të sferës së kulturës dhe arsimit.

Klubi “Saraj”, është hapur më 26 shkurt të vitit 2011, fillimishtë ka filluar të luajë më ligëne katërt të Maqedonis dhe për një periudhë të shkurtë kohore është kualifikuar në ligën e tretë. Nga KF “Saraj”, janë të sigurtë se gjatë këtij sezoni do të kalojnë edhe në ligën e dytë. Kryetari I klubit Fadil Ramadani shprehet se KF “Saraj”, ka stafin më të mirë të trejnjerëve dhe lojtar të mirë, por tani edhe me mbështetjen e Komunës së Sarajit, beson fuqishëm se nuk do të mungojnë rezultatet me fitore positive dhe një ditë klubi të të kualifikohet në ligën e parë dhe të marë pjes në garat evropiane.

Ndërsa, drejtori I klubit Neat Bekiri, thotë se KF “Saraj “, për një periudhe ka arritur rezultatet të mira, pasi që posedon një timë të mirë të lojtarëve të përgaditur fizikisht dhe për çdo ditë po bëjnë trajnime.

Klubi “Saraj”, tani ka pesë gjenrate të futbullistëve edhe atë sipas moshës së lojtarëve dhe mbështetësit e flakët tifozët “Ballistët”.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}