Komuna Saraj vazhdon me pastrimin e hapësirave publike

Komuna Saraj vazhdon me pastrimin e hapësirave publike
Inspektoriati nga Komuna Saraj sot ndërmori aksion për pastrimin e hapësirave publike të uzurpuara në rrugën “Liria” (rruga nr.1), ku vijojnë punimet për rekonstruimin dhe zgjerimin e kësaj rruge deri tek Qendra Rekreative Saraj.
Apelojmë të gjithë banorët pa dallim që Komuna Saraj do të vazhdoj edhe më tej me aksionin dhe nuk do të ket tolerancë në këtë drejtim.