Kryetari Bexheti, realizoi takim me stacionin policor të Sarajit

Kryetari Bexheti, realizoi takim me stacionin policor të Sarajit

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, ka vizituar sonte stacionin policor në Matkë, me rastine festave të fundvitit. Takimet e tilla tani më janë tradicionale realizohen për çdo vjet. Komuna e Sarajit, bashkpunon me të gjitha institucionet lokale përfshi edhe stacionin policorë e gjitha për te mirën dhe në shërbim të qytetarëve.