Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, vizitoi Shkollën e Mesme ‘ Saraj ’

Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, vizitoi Shkollën e Mesme ‘ Saraj ’

Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, vizitoi Shkollën e Mesme ‘ Saraj’ ku nga afër ndoqi se si po rrjedh procesi edukativo-arsimorë, Programi për Arsimin e të rriturve.

Me këtë rastë, Bexheti, takoi edhe udhëheqësin e Shkollës së Mesme, ku I inkurajoi për të vazhduar me punë si deri më tani, duke ju ofruar mbështetje nga ana e Komunës së Sarajit për çdo nismë që është në të mire të qytetarëve të saj e sidomos kur bëhet fjalë për arsim dhe edukim.

Ky takim u vlerësua si një mundësi e mire për bashkëpunim të mëtejmë në të ardhmen për të bashkorganizuar aktivitete që janë në interes të jetës publike dhe qytetarëve të Sarajit.

Për herë të parë në Komunë e Sarajit, organizohen programe nga Ministria e Arsimit he Shkencës, ku procesin arsimorë e ndjekin të moshuarit.

Nga, Shkolla e Mesme, bëjnë të ditur se deri më tani ka interes të jashtëzakonshëm, ku janë regjistruar një numër I konsiderueshëm.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}