Kryetari Blerim Bexheti uron miratimin e gjuhës shqipe

Kryetari Blerim Bexheti uron miratimin e gjuhës shqipe

 

Kryetari I Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, njëkohsishtë  udhëheqësi I Sekretariatit për çështje Juridike në kryesin e BDI-së, uron të gjithë shqiptarët për miratimin e ligjit të gjuhës shqipe në Kuvend.

Me miratimin e ligjit të gjuhës shqipe, përmbyllet një kapitull një dekadësh I Marveshjes së Ohrit.

Gjuha shqipe, ka qenë përcaktim I liderit të BDI-së Ali Ahmetit, që nga hartimi I MO-së, e deri në zyrtarizimin e gjuhës shqipe.

Urime të gjith qytetarëve shqiptarë të Maqedonisë

Me respekt,

Kryetari I Komunës së Sarajit dhe udhëheqës I Sekretariatit për çështje juridike në BDI, Blerim Bexheti (/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}