Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti ka pritur në takim përfaqsuesit e klubit futbollistik RINIA 98,

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti ka pritur në takim përfaqsuesit e klubit futbollistik RINIA 98, në krye me kyetarin z.Mevlan Ismaili, të cilët në shenjë falemenderimi i dorzuan mirënjohje kryetarit Bexheti për mbështetjen e vazhdueshme që jep klubit të futbollit RINIA 98. 
Klubi Rinia 98, shënoi suksese të shumta ku si rezulltat klubi garat do ti vazhdon në Kategorin e III – Rajonale, në futbollin maqedonasë. 
Njëherit, z.Bexheti , uroj menaxhmentin e klubit për suksesin e tyre dhe u zotua që me kontinuitet do të ndjek dhe do të mbështes të gjiha klubet e sportit që gravitojnë në Komunën e Sarajit. 
Suksesi i klubit futbollistik RINIA 98 është sukses për të gjithë komunën tonë sepse dërgojnë një mesazh të qartë se me punë e përkushtim mund të arrihen suksee të shumta” ka theksuar kryetari Bexheti.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}