Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti sot mori pjesë në hapjen e Qendras Ekspozuese për Energji Elektrike “Matka” .

Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti sot mori pjesë në hapjen e Qendras Ekspozuese për Energji Elektrike “Matka” .

Prej sot kjo qendër ekspozuese do të jetë pjesë e ofertës turistike ku vizitorët do të kenë mundësinë që të vizitojnë këtë qendër dhe të shijojnë bukurinë autentike të Matkës.

Me këtë rastë, Bexheti, theksoi se komuna e Sarajit është e gatshme që të punojë edhe më shumë me qëllim që qendra rekreative Matkë të jetë perla e Qytetit të Shkupit.
Njëherit përshendeti dhe falemenderoi kryetarin e Qytetit të Shkupit Petre Shilegov dhe udhëheqësin e bordit drejtues të EVN Maqedoni Stefan Peter për përkrahjen e tyre me qëllim që të bëjm Matkën tonë vend me shum risi për tu vizituar.

Qendra Ekspozuese Matkë është vendosur në ndërtesën autentike të hidrocentralit të vjetër të Matkës që daton nga viti 1938 dhe deri më tani e kanë vizituar mbi 8.000 vizitorë
” Bexheti theksoi se komuna e Sarajit ka bashkëpunim të shkëlqyeshëm me Qytetin e Shkupit për realizimin e shum projekteve që janë ne dobi të qytetarve.

 

  (/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}