Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, vizitoi Shkollën e Mesme ‘ Saraj’ ku takoi drejtorin z.Bedri Gjureci

Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, vizitoi Shkollën e Mesme ‘ Saraj’ ku takoi drejtorin z.Bedri Gjureci

 

Kryetari Bexheti së bashku me drejtorin Gjureci ka shpërndarë vendimet e punës për personelin teknik në Shkollën e Mesme “Saraj”.
Me këtë rastë kryetari, i inkurajoi për të vazhduar me punë si deri më tani, duke ju ofruar mbështetje nga ana e Komunës së Sarajit, për çdo aktivitet që është në të mirë të qytetarëve të saj e sidomos kur bëhet fjalë për arsim dhe edukim.
Kryetari Bexheti, personelit teknik të Shkollës së Mesme “Saraj” i ka uruar përr marrjen e vendimeve duke u dëshiruar punë të palodhshme në të ardhmen.