Kryetari i Komunës së Sarajit mori pjesë në përvjetorin e vdekjes së Skenderbeut.

Kryetari i Komunës së Sarajit mori pjesë në përvjetorin e vdekjes së Skenderbeut.

Kryetari I komunës së Sarajit, Blerim Bexheti sot mori pjesë në përvjetorin e 550 të vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skenderbeu. Skenderbeu na bashkon për të reflektuar mbi qëndresën heroike, trimërinë dhe sakrificën ndërshekullore, tipare që mbushin faqet e historisë sonë të lavdishme.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}