Kryetari i Komunës së Sarajit z. Blerim Bexheti me ftesë të Ambasadës së Britanisë së Madhe mori pjesë në Manifestimin e Ditëlindjes së Madhërisë së Tij Mbretit Charles III.🇬🇧 🇲🇰

Kryetari i Komunës së Sarajit z. Blerim Bexheti me ftesë të Ambasadës së Britanisë së Madhe mori pjesë në Manifestimin e Ditëlindjes së Madhërisë së Tij Mbretit Charles III.🇬🇧 🇲🇰

Kryetari u shpreh :Ndjehem shumë i nderuar dhe ishte kënaqësi e veçantë që mbrëmë me ftesë të Ambasadorit të Britanisë së Madhe në Shkup, Shkëlqesia e tij z. Mathew Lawson dhe Znj. Enrica Vida, të mar pjesë në manifestimin e Ditëlindjes së Madhërisë së Tij Mbreti Charles III.🇬🇧 🇲🇰

Edhe një herë, shpreh mirënjohjen time të sinqertë për Ambasadën Britanike që më bëri këtë ftesë. Gjesti juaj i sjellshëm më ka dhënë një nder të jashtëzakonshëm dhe unë jam thellësisht mirënjohës për konsideratën tuaj.