Kryetari i Sarajit, mer pjesë në hapjen solemne të fakulteteve të USHT-së, në Shkup

Shkup,29 shtator-Kryetari i Komunës së Sarajit, z. Blerim Bexheti ka marë pjesë në inaugurimin e Fakulteteve të reja të Universitetit Shtetëror të Tetovës, në qytetin e Shkupit. Përveç, Kryetarit të Sarajit, në këtë solemnitet ishin të pranishëm dhe e gjithë struktura udhëheqëse e BDI-së, e kryesuar nga lideri z. Ali Ahmeti, si dhe udhëheqësia e Universitetit Shtetëror të Tetovës.  USHT-ja, me fakultetet e saja prveç në qytetin e Tetovës , me degët e saja vepron edhe në të gjitha qytetet tjera shqiptare në Maqedoni. 

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}