Kryetari I Sarajit, të gjithë besimtarëve musliman, ua uron muajin e ramazanit

Komuna e Sarajit dhe Kryetari I saj z. Blerim Bexheti,  të gjithë besimtarëve musliman ua uron muajin e shenjtë të ramazanit, duke ,iu uruar që ky muaj të jetë muaj I begatisë mirëqenies , solidaritetit dhe harmonisë ndërnjerëzore.  Ky muaj i shenjtë le të na ndihmojë për ta kuptuar më mirë njëri-tjetrin, për të dëshmuar edhe një herë para botës kulturën dhe tolerancën tonë të mrekullueshme ndërfetare. Agjërimi i Ramazanit besimtarit i ofron vlerat e dashurisë, respektit, bamirësisë, flijimit e sinqeritetit, ngase ai e bënë njeriun më të dashur, më fisnik, më human, më të afërm e më mirënjohës ndaj Krijuesit të Gjithësisë. Agjërimi në muajin e madhëruar të Ramazanit besimtarëve iu ofron rastin për pendim, dhe kërkimfalje.Muaji i Ramazanit, përmes agjërimit, njeriut i mëson parimet e dashurisë dhe sinqeritetit ndaj familjes, ndaj fqinjit, ndaj rrethit dhe shoqërisë.Duke marrë parasysh se Ramazani është muaji më i shenjtë në islam, kohë e pastrimit shpirtëror dhe trupor, dëshiroj Juve dhe familjeve që ky muaj tju sjellë paqë lumturi dhe harmoni.  

Me fat Ramazani!.       

Kryetari I Komunës, Blerim Bexheti 

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}