Kryetari z. Bexheti sot takoi Drejtorin Gjeneral të Maarif International Schools në Maqedoni z. Mehmet Baran

Kryetari z. Bexheti sot takoi Drejtorin Gjeneral të Maarif International Schools në Maqedoni z. Mehmet Baran

Kryetari z. Bexheti sot takoi Drejtorin Gjeneral të Maarif International Schools në Maqedoni z. Mehmet Baran dhe Asistentin e Drejtorit gjeneral z. Numan Idriz.

Në këtë takim temë diskutimi ishte bashkëpunimi ndërmjet komunës dhe fondacionit, si dhe shprehën mirënjohjet e tyre ndaj komunës së Sarajit për mundësinë që ju është ofruar për të prezentuar programin e tyre arsimorë në shkollat fillore të komunës sonë.
Si një fondacion publik jofitimprurës, Fondacioni Turk “Maarif” ofron arsim formal dhe joformal nga arsimi parashkollor në arsimin e lartë në të gjithë botën.
Në Republikën e Maqedonisë së Veriut fondacioni Maarif ka arritur të hap dy Kampuse edhe atë një në qytetin e Shkupit dhe një në Tetovë, ku zhvillohet procesi edukativo arsimorë në nivel parashkollor, shkollë fillore dhe të mesme.