Градоначалникот г. Блерим Беџети гo пречека во посета муфтија, г-дин.Qenan Ismaili.

Градоначалникот г. Блерим Беџети гo пречека во посета  муфтија, г-дин.Qenan Ismaili.

Денеска со својата посета ме удостои скопскиот муфтија г. Ќенан Исмаили.
Срдечно му благодарам за посетата и честитките што ми ги пренесе по повод новиот мандат и му честитам за придонесот во унапредувањето на верскиот живот во нашата земја.
Ние како општина секогаш ќе бидеме отворени за соработка во заеднички институционални проекти насочени кон подобрување на квалитетот на животот на жителите и решавање на проблемите кои го засегаат Скопската Муфтинија.