Kurban Bajrami

Kurban Bajrami

Të dashur besimtarë,

Komuna e Sarajit ju uron festën e Kurban Bajramit duke ju dëshiruar mbi gjitha shëndet, mirëqenie dhe harmoni në familjet tuaja.