Liqeni Treska po frekuentohet nga qytetarët

Liqeni Treska po frekuentohet nga qytetarët

Liqeni Treska po frekuentohet nga qytetarët

Komuna e Sarajit me Ndërmarrjet e saja komunale, po punon intensivisht që të krijoj kushte sa më të mira në Liqenin e Treskës në Saraj.
Deri më tani ata me mundësitë e tyre financiare kanë investuar dhe kanë riparuar një pjesë të madhe të sipërfaqes së Liqenit.
Tani funksionalë janë bërë të dy basenet e vogla për fëmijë, është instaluar ndriçimi publik dhe janë pastruar disa kaçuba të egra.
Këto riparime po vërehen nga ana e qytetarëve, pasi që gjatë fundjavës ka një numër të madh të qytetarëve që shmangin nxehtin e verës.