Matka nikoqire e turneut në kaike

Kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti,  ka marë pjesë në hapjen solemne të turneut tradicional në kaike në lumin Treska. Në këtë turne i cili mbahet tradicionalisht më 3dhe katër prill, në lumin treska në Matkë morën pjesë 46 garues nga mbarë ballkani. Përve garuesve nga Maqedonia në këtë turne morën pjesë edhe përfaqësues nga Kroacia , Serbia dhe Bosnja e Hercegovina.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}