Mbështetje më të madhe ndaj ‘Albiz’ dhe donatorëve nga Saraji

Mbështetje më të madhe ndaj ‘Albiz’ dhe donatorëve nga Saraji

Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, ka marë pjes në ndarjen e bursave për Gjeneratën e shtatë të fondacionit ‘Albiz’. Me këtë rast, kryetari Bexheti, në fjalimin e tij, uroi bursistët që të jenë të suksesshëm në shkollë, familje dhe në shoqëri. Ai, shtoi se komuna e Sarajit, ka nje bashkpunim të mië me fondacionin ‘Albiz’, pasi që edhe selia e saj ndodhet në Saraj, si dhe nje pjes e kompani e donatore janë nga Saraji. Bexheti, inkurajoi edhe kompanit donatore që të vazhdojnë tē japin kontribut ne zhvillimon shoqëror. (/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}